joi, 25 martie 2010

ingeniozitate şcolară

Iată câteva răspunsuri şcolare absolut ingenioase:




Martika - Love Thy Will Be Done

interzis după masă!

1. Nu consumaţi fructe! Fructele se consumă ideal dimineaţa sau cu o oră înainte de masă. Imediat după masă vor conduce la meteorism (popular - balonare abdominală).
2. Nu apela la mişcare! Imediat după masă, digestia propriu-zisă a alimentelor începe şi o mare cantitate de sânge (aproximativ 25% din flux) se redistribuie către tubul digestiv. Tocmai de aceea, dupa masă trebuie sa ne odihnim o ora sau două. Muşchii cer o vascularizaţie bogată şi volumele vor fi date peste cap.
3. Nu te culca! Somnul va îngreuna digestia, generând o digestie mai lungă, imflamaţii ale mucoaselor, meteorism si flatulenţă.
4. Nu strânge cureaua! Cureaua strânsă va creşte presiunea intraabdominală şi va îngreuna toate procesele normale (peristaltism).
5. Nu fuma! Studiile recente au demonstrat că fumatul a până la 5 ţigarete pe zi nu este corelat cu riscul de a dezvolta cancer pulmonar, dar dupa această valoare lucrurile se schimbă. Trebuie să ştiţi că o ţigară fumată imediat după masă echivalează cu 10 ţigarete, depăşind astfel acel prag amintit mai sus.
6. Nu te duce la duş! Apa va stimula circulaţia periferică, reducând nivelul de sânge din tubul digestiv, îngreunând procesele normale de procesare, absorbţie şi transport.
7. Nu bea ceaiuri! Majoritatea ceaiurilor sunt acide, iar ele vor modifica îndeosebi digestia proteinelor, realizată de către enzimele pancreatice care lucrează ideal într-un mediu mai alcalin.

Soraya - Suddenly