luni, 11 octombrie 2010

profeţii despre România(1)

Textele următoare sunt preluate şi redate fidel, reducând părţile mai puţin relevante, fără însă ca eu însumi să mă pronunţ cu privire la adevărul lor. Timpul, desigur, va confirma sau infirma previziunile respective. Eu doar  le-am semnalat pentru ca, în caz că..., să fim pregătiţi! ;)

   Vanghelia (care înseamnă în greceşte “mesagerul cu veşti bune”) s-a născut la Strumiţa (astăzi în Macedonia) şi s-a mutat mai apoi în Petrici (Bulgaria). Şi-a pierdut vederea în timpul unei furtuni, când avea 12 ani. Mesajele ei se refereau atât la vieţile private ale oamenilor cât şi la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei în căutarea unui ajutor. Mulţi şefi de stat au vizitat-o, inclusiv soţii Ceauşescu. Oamenii de ştiinţă bulgari susţin că acestea s-au împlinit în proporţie de 70-80 %. În anul 1967 a fost recunoscută oficial. Înainte de a ajunge în atenţia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat în Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a înfiinţat în acel an un laborator special care a încercat să acceseze şi să verifice prezicerile Vangăi. Profesorul Gheorghi Lozanov, şeful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajaţi ai instituţiei. Casa Vangăi a devenit astfel plină de aparate de ascultat care înregistrau toate discuţiile şi predicţiile sale.
  Vanga nu a avut copii, însă a avut mai mulţi nepoţi din partea fraţilor şi a surorilor, pe care i-a iubit mult şi i-a ajutat. Dintre toţi nepoţii, cea mai apropiată de ea a fost Diana Radneva, căreia Vanga i-a încredinţat, cu numai câteva zile înainte de a muri, ultima şi cea mai de preţ profeţie a sa: profeţia despre România – o profeţie despre rolul important al poporului român în procesul de evoluţie spirituală ce se va petrece în viitorul apropiat la nivelul întregii planete. Această profeţie a fost înregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă în România.
   Vanga a spus: “Românii sunt oameni speciali şi, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred în valorile lor naţionale. De aceea, dacă acest mesaj – pe care am îndatorirea să-l transmit – le este adus de un străin, va fi mai bine primit de ei decât dacă l-ar primi de la unul de-ai lor.”
    Textul predicţiei este acesta:

 “Eu sunt prea mică pentru ca el să vina la mine, aşa că eu transmit această veste care mi-a venit de Sus şi care va trebui dezvăluită în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. În cel mult o lună de zile, această profeţie să fie dusă aceluia la care voi face referire aici. Dacă nu se va putea ajunge la el, atunci să fie dată oamenilor din jurul lui. Să vă ajute Dumnezeu!   În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa şi Focul îl vor ajuta. Odată cu începerea lucrărilor lui în această lume, minciuna va dispărea. Acest lucru se va întâmpla în 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care îl va recunoaşte va fi poporul său. Drept răsplată, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârşirii din această lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va călări un cal real, ci unul de fier, pe care singur îl va mânui.”

Alte profeţii: (pe cele din trecut, deja confirmate,  nu le mai redau aici)

- “În 2010 este debutul celui de-al treilea război mondial, care va începe în noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Se va desfăşura, la început, cu arme convenţionale, ca apoi să aibă loc atacuri cu arme nucleare şi chimice, spre final.”
- “În 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobândirea petrolului va înceta, Pământul se va odihni” (1960).
- “În spaţiu va fi descoperită viaţa şi atunci se va clarifica cum a apărut viaţa pe Pământ, iar în următorii 200 de ani oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali, dotaţi cu raţiune, din alte lumi” (1979)
- “lumea va trece prin multe cataclisme şi mizeria va apare. Conştiinţa umană însăşi se va schimba.Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor împărţi conform credinţei lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.
- despre moarte, Vanga spunea că reprezintă doar o trecere într-o altă dimensiune spaţio-temporală.



Deep Purple - Soldier of fortune